WOOD ARTS WORKSHOP – „Intarzia, ahogy én csinálom!”


Mindig is csodáltad az intarzia képeket,
de sohasem tudtad pontosan hogyan is készülnek?

Szeretnél többet tudni a ritka antik darabokról
vagy a régen használt bútordíszítő eljárásokról?

Egyedi ajándékot készítenél sajátkezűleg szeretteidnek, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Kipróbálnád magad a gyakorlatban is
egy elismert intarziaművész vezetésével?




Ha IGEN, akkor a válasz: 


WOOD ARTS WORKSHOP
„Intarzia, ahogy én csinálom!”



Gyere el a WOOD ARTS INTARSIA 3 alkalmas workshop­jára, ahol elméleti alapismereteket, anyag- és eszközismeretet és minden alapanyagot megkapsz a kezdéshez. Kísérletezhetsz a különböző fafajokkal, kompozíciós gyakorlatok útján vagy a kész mintákból kiválasztva elkészítheted első intarzia képedet.

A tanfolyam ideje alatt a minta bonyolultságától függően egy vagy két kis képet is készíthetsz. Alkotásaiddal felület­kezelve vagy akár keretezve büszkélkedhetsz majd bará­ta­id­nak és ismerőseidnek.

Ha kedvet érzel a folytatáshoz, akkor választhatsz a további alap vagy haladó, illetve az egyéni foglalko­zások közül. Ezeket akár Bérlettel is látogathatod, ami kedvezményes árakat biztosít a részedre.

Ha ismersz olyat aki szívesen próbál ki számára még ismeretlen szakmákat, kedveli a képalkotást, jó a kézügyes­sége vagy híres a kreatívitásáról, akkor lepd meg egy Ajándék kuponnal. A kuponok 1 éven belül használhatók fel, több kupon vásárlása esetén kedvezményben részesülsz.






Az aktuális dátumok, a részletes tematika és az árak itt:
www.woodartsintarsia.com/workshop


Jelentkezés: A regisztrációs lapot itt lehet letölteni és kitöltés után a woodartsintarsia@gmail.com e-mail címre kell visszaküldeni.

Létszám: min. 4 – max. 10 fő

Időtartam: 3 alkalom, 3x4 óra, 17:00 – 21:00 óráig

Helyszín: Photofools Stúdió és Galéria

Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 31/b.
(A Manga Cowboy étterem melletti kereszt utca végében található.)

Parkolás: a környező utcákban és a Bakáts téren.

Megközelíthető: a 3-as és a 4-es metró Kálvin téri megállójától vagy a Boráros tértől 5 perc sétára.

Biztosított alapanyagok: rajzpapírok, rajzeszközök, vonalzók, indigó, pauszpapír, rajzsablonok, ragasztó szalag, fug papír, furnérok, vágókések, vágólap, faragasztó, párhuzamszorítók, hátlapok, csiszolópapírok, lakk vagy olaj a felületkezeléshez.







Sándor László gyakorlott tervezőgrafikus. Több mint 13 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezik. Tervezőgrafikai elméletet és gyakorlatot is oktat, majd régi, nagy szerelme, az intarziakészítés felé fordul.

A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, wood arts intarsia néven készít egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat.

 „Szomorúan látom, hogy a minőségi faanyagokat egyre inkább nélkülözzük a mindennapjainkból, így lassan teljesen eltűnhet ez a nagy múltú szakma is. Ezt szeretném megakadályozni ezzel a hiánypótló tevékenységgel, remélve, hogy újra a napjaink része lehet ez a méltatlanul elfeledett művészeti ág.”

Sándor László



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése